Over Vincent

Aangenaam! Mijn naam is Vincent Buit. 8 jaar geleden begon ik met produceren en dj’en. Een uit de hand gelopen hobby kan je wel zeggen. Vrij snel kreeg ik de smaak te pakken en sindsdien ben ik elk vrije uur in de studio te vinden. Muziek is mijn grote passie en naast dat ik veel produceer ben ik ook vaak bij concerten te vinden.

Als ik in de studio zit wil ik allereerst zoveel mogelijk plezier hebben, dat is het belangrijkste. Daarnaast probeer ik om elke track die ik maak uniek te laten klinken en een eigen sound te geven. Om te begrijpen wat ik hiermee bedoel kan je een korte compilatie van mijn muziek luisteren onderaan deze pagina!  

In het verleden heb ik een aantal vrienden die wilden leren produceren, les gegeven. Hier heb ik veel positieve reacties op gekregen die mij hebben aangespoord om 2 jaar geleden produceerles.nl te starten.

Iedereen leert op een andere manier waardoor het elke keer weer een nieuwe uitdaging is om de juiste lessen voor te bereiden. Ik merkte dat ik deze uitdaging net zo leuk vond als het produceren zelf! Het is mij ook opgevallen dat er voor iedereen altijd wel iets te leren valt. Ook als je al een tijdje produceert kunnen we praten over de mogelijkheden!

Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat jij het gevoel hebt dat je beter in produceren wordt en bovenal dat jij plezier hebt in het produceren. Ik streef er daarom elke les naar om dit te bereiken en ik denk dat dit mijn lessen bijzonder maakt.

De lessen zijn altijd gericht op onderwerpen die jou interesseren maar bevatten tegelijkertijd ook iets leerzaams.

Ik ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

Hier is een compilatie van de muziek die ik heb gemaakt:

Luister met oordopjes of speakers om het nog beter te horen!